Γερμανική βελουτέ είναι μια σάλτσα παράγωγο της βελουτέ. Η διαφορά από την κλασική βελουτέ όπου χρησιμοποιείται σαν βάση είναι ότι προσθέτουμε στο τέλος κρόκους αυγού και κρέμα γάλακτος και τελειώνουμε με βούτυρο.


Apostolos Konstantinidis/Τεχνικός Σύγχρονής Γαστρονομίας.
Facebook:
https://www.facebook.com/ apostolos.konstantinidis.75
Πολύ (962)
Ενθουσιώδες (605)
Αρκετά (1.289)
Συμφωνώ σε μερικά. (837)
Σύνολο ψήφων: 3693


Επαγγελματικές τεχνικές μαγειρικής και διεθνή αναγνωρισμένα παρασκευάσματα