Βελουτέ
4 ½ λίτρα φον πουλερικών ή βοδινού ή ψαριού.
Φτιάχνουμε ένα ρου από 400γρ γάλα , αλεύρι και βούτυρο. Ενσωματώνουμε το ρού στο ζωμό και μαγειρεύουμε για περίπου 1 ώρα και τελειώνουμε με λίγο βούτυρο.
Apostolos Konstantinidis/Τεχνικός Σύγχρονής Γαστρονομίας.
Facebook:
https://www.facebook.com/ apostolos.konstantinidis.75
Πολύ (945)
Ενθουσιώδες (577)
Αρκετά (1.276)
Συμφωνώ σε μερικά. (823)
Σύνολο ψήφων: 3621
4 ½ λίτρα φον πουλερικών ή βοδινού ή ψαριού.
Φτιάχνουμε ένα ρου από 400γρ γάλα , αλεύρι και βούτυρο. Ενσωματώνουμε το ρού στο ζωμό και μαγειρεύουμε για περίπου 1 ώρα και τελειώνουμε με λίγο βούτυρο.
Επαγγελματικές τεχνικές μαγειρικής και διεθνή αναγνωρισμένα παρασκευάσματα