Βελουτέ
4 ½ λίτρα φον πουλερικών ή βοδινού ή ψαριού.
Φτιάχνουμε ένα ρου από 400γρ γάλα , αλεύρι και βούτυρο. Ενσωματώνουμε το ρού στο ζωμό και μαγειρεύουμε για περίπου 1 ώρα και τελειώνουμε με λίγο βούτυρο.
Apostolos Konstantinidis/Τεχνικός Σύγχρονής Γαστρονομίας.
Facebook:
https://www.facebook.com/ apostolos.konstantinidis.75
Πολύ (949)
Ενθουσιώδες (582)
Αρκετά (1.280)
Συμφωνώ σε μερικά. (827)
Σύνολο ψήφων: 3638
4 ½ λίτρα φον πουλερικών ή βοδινού ή ψαριού.
Φτιάχνουμε ένα ρου από 400γρ γάλα , αλεύρι και βούτυρο. Ενσωματώνουμε το ρού στο ζωμό και μαγειρεύουμε για περίπου 1 ώρα και τελειώνουμε με λίγο βούτυρο.
Επαγγελματικές τεχνικές μαγειρικής και διεθνή αναγνωρισμένα παρασκευάσματα