Ένα από τα χαρακτηριστικά της ζύμης είναι ο θρυμματισμός της και η τραγανή υφή της. Έχει περισσότερο το αλμυρό στοιχείο ως γευστικό χαρακτηριστικό, επομένως η χρήση της είναι  για αλμυρές φάρσες σε κρύο μπουφέ και αποτελείτε από αλεύρι 55%,βούτυρο, αυγά και αλάτι. Ο τρόπος συντήρησης είναι  ο ίδιος τρόπος με όλες τις παραπάνω ζύμες.  

Νέα

Δημοσκόπηση

2014-12-14 13:19
Αφήστε το αποτύπωμα σας  κάνοντας “like” στην αρχική σελίδα ή ψηφίζοντας στην αριστερή λίστα "δημοσκόπηση"  ακόμα μπορείτε να καταγράψετε την γνώησας-άποψη σας για την σελίδα  στην καρτέλα “ σχόλια και αφιερώματα”