Ένα από τα χαρακτηριστικά της ζύμης είναι ο θρυμματισμός της και η τραγανή υφή της. Έχει περισσότερο το αλμυρό στοιχείο ως γευστικό χαρακτηριστικό, επομένως η χρήση της είναι για αλμυρές φάρσες σε κρύο μπουφέ και αποτελείτε από αλεύρι 55%,βούτυρο, αυγά και αλάτι. Ο τρόπος συντήρησης είναι ο ίδιος τρόπος με όλες τις παραπάνω ζύμες.
Αφήστε το αποτύπωμα σας κάνοντας “like” στην αρχική σελίδα ή ψηφίζοντας στην αριστερή λίστα "δημοσκόπηση" ακόμα μπορείτε να καταγράψετε την γνώησας-άποψη σας για την σελίδα στην καρτέλα “ σχόλια και αφιερώματα”