1,200 ml  γάλα

250γρ ζάχαρη

200γρ αλεύρι

100γρ σιμιγδάλι ψιλό  

4τεμ κρόκοι αυγά

200γρ κρέμα φυτική

1τεμ πορτοκάλι ξύσμα

1/2τεμ λεμόνι ξύσμα

Φρ βούτυρο

Βανίλια

·         Βράζετε το γάλα. Χτυπάμε τους κρόκους με ζάχαρη και μετά προσθέστε 200ml γάλα χλιαρό. Σε ένα κατσαρόλι βάλτε το βούτυρο και φτιάξτε ένα ρου. Προσθέστε το γάλα που βράσατε μονομιάς και την σιμηγδάλη  και αφήστε να βράσει μέχρι να σφίξει, προσθέτοντας μέσα ξύσμα, βανίλια. Μόλις σφίξει αποσύρετε και προσθέστε σιγά σιγά τα αυγά με το χλιαρό γάλα. Σκεπάστε με μεμβράνη και βάλτε στο ψυγείο.