Χρησιμοποιούμε μοσχαρίσιο κότσι το οποίο ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας το κόψει σε  φέτες μαζί με το κόκαλο. Αυτό μπορεί αν το κάνει εφόσον έχει πριονοκορδέλα.

Μετά το τοποθετούμε σε μια γάστρα αφού το περάσουμε από την θερμική επεξεργασία του ¨Ρισολέ¨ ( όταν δίνουμε ένα ροδοκόκκινο χρώμα στο παρασκεύασμα). Προσθέτουμε αρωματικά λαχανικά κρασί, ζωμό και σάλτσα  ντομάτας. Προσθέστε τα υγρά με κρασί και ζωμό μέχρι να καλύψουν τα 2/3 του παρασκευάσματος. Ακολουθήστε την διαδικασία ψησίματος μπρεζέ.