Χρησιμοποιούμε 1 κιλό κυνήγι κρέας
150-200γρ κρεμμύδια σε φέτες
2 καρότα κομμένα σε χοντρά κομμάτια
600-800γρ ζωμό κρέατος
200γρ ντεμιγκλάς ( ζωμός ψητού συμπυκνωμένος)
80-100γρ ελαιόλαδο
100γρ ντομάτα κονκασέ
1 μπουκέ γαρνί
120γρ κόκκινο κρασί
Πιπέρι, κόκκους
2-3 σκελίδες σκόρδο
Κόκκους μπαχάρι
Φύλλο δάφνης
1κ.σ κουρκούμι σε σκόνη
Φτιάχνουμε μια μαρινάδα με όλα τα υλικά και βάζουμε από βραδύς το κρέας μέσα, την επόμενη μέρα το τοποθετούμε σε μια γάστρα προσθέτοντας τόση μαρινάδα μέχρι να καλύψει το κρέας κατά 2/3. Σκεπάζουμε και ψήνουμε στο φούρνο στους 150 για 2 ώρες.