Είναι το παρασκεύασμα με μορφή στέικ(μπριζόλας), με την διαφορά ότι αποτελείτε από μία απλή φάρσα κιμά και την οποία την δίνουμε εμείς σχήμα μπριζόλας. Η τεχνική θερμική επεξεργασία για αυτό το παρασκεύασμα είναι το ¨τηγάνισμα¨.

Σε ένα σκεύος τοποθετούμε τον κιμά, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, μαϊντανό, μουσκεμένη ψίχα ψωμιού, αυγά, σιμιγδάλι ψιλή. Τα ενσωματώνουμε και τα αφήνουμε στο ψυγείο από το βράδυ. Μετά δίνουμε ένα σχήμα μπριζόλας περνάμε από πανέ αλα ανγκλέζ και τηγανίζουμε. Πριν τοποθετήσουμε στο τηγάνι, ενσωματώνουμε ένα κόκαλο από την άκρη την άκρη του καρέ, αφού πρώτα το  έχουμε  αφαιρέσει τα υπολείμματα κρέατος από πάω του.    

 

Φωτογκαλερί: ποζάρσκι