-   Μπλανκέ/ είναι το γαλλικό φρικασέ, χωρίς τα χορταρικά.  Μόλις μαγειρευτεί, αφαιρούμε το κρέας, δένουμε με κρέμα γάλακτος.

-Μπλανκέ αλα ανσιέν.

Μπλανκέ κλασικό όπου προσθέτουμε μανιτάρια και σαλότ.

-Ναβαρέν.

Κόβουμε αρνάκι σε κομμάτια και το σοτάρουμε, προσθέτουμε χυμό ντομάτας και φρέσκες τομάτες, πατάτες,  φον σκούρο, κρεμμύδια σαλότ και σκόρδο.

Μόλις μαγειρευτεί, αφαιρούμε το κρέας, Περνάμε από σουρωτήρι, διορθώνουμε την γεύση δένουμε ελαφρώς την σάλτσα, προσθέτουμε ξανά το κρέας  και σερβίρουμε.

-Αρνάκι μπαρόν

Ονομάζουμε τα κομμάτια κρέατος από το αρνί , την σέλα και τα δύο πόδια, ψημένα στο φούρνο.

-Κοτόπουλο τίκα

 Κόβουμε σε μερίδες το Κοτόπουλο, μαρινάρουμε με  γιαούρτι, σκόνη τζίντζερ, κολίανδρο, κύμινο, τσίλι, σκόρδο, χυμό λεμονιού, πάστα ντομάτα, κρεμμύδια, λάδι,

*Μαρινάρουμε 5 ώρες και ψήνουμε στο φούρνο.

 

 

 

Φωτογκαλερί: Κρεατικά