Βαυαρική κρέμα- κρέμα μπαβαρουάζ, κρέμα ζαχαροπλαστικής και ανγκαίλζ. Η κρέμα μπαβαρουάζ είναι μία κρέμα επιδόρπιο με ελαφρά γεύση και χαρακτηρίζεται ως ουδέτερη. Η διαφορά μπαβαρουάζ με την ζαχαροπλαστικής διαφέρει στο τρόπο πήξης όπως η μπαβαρουάζ συμπυκνώνεται με φίλα ζελατίνης και δίνεται διάφορα γευστικά στοιχεία ζαχαροπλαστικής. Ενώ η ζαχαροπλαστικής συμπυκνώνεται με την προσθήκη αμύλου και την χρησιμοποιούμε γεμίζοντας γλυκά παρασκευάσματα. Όσο αφορά την κρέμα angles η οποία είναι μια κρέμα που πήζει με την προσθήκη κρέμας και αυγού. Η κρέμα angles είναι μια κρέμα που έχει διάφορους ρόλους. Χρησιμοποιείτε για επικάλυψη για κέικ, τσουρέκια ακόμα να σερβιριστεί από μόνη της σαν επιδόρπιο, αλλά και μπορούμε να την παραλλάξουμε ως παρασκεύασμα παγωτού η να γίνει μια περίφημη κρεμ μπρυλέ.