1,200 ml γάλα
250γρ ζάχαρη
200γρ αλεύρι
100γρ σιμιγδάλι ψιλό
4τεμ κρόκοι αυγά
200γρ κρέμα φυτική
1τεμ πορτοκάλι ξύσμα
1/2τεμ λεμόνι ξύσμα
Φρ βούτυρο
Βανίλια
· Βράζετε το γάλα. Χτυπάμε τους κρόκους με ζάχαρη και μετά προσθέστε 200ml γάλα χλιαρό. Σε ένα κατσαρόλι βάλτε το βούτυρο και φτιάξτε ένα ρου. Προσθέστε το γάλα που βράσατε μονομιάς και την σιμηγδάλη και αφήστε να βράσει μέχρι να σφίξει, προσθέτοντας μέσα ξύσμα, βανίλια. Μόλις σφίξει αποσύρετε και προσθέστε σιγά σιγά τα αυγά με το χλιαρό γάλα. Σκεπάστε με μεμβράνη και βάλτε στο ψυγείο.