- amuses bouche
Μπλίνις με συκωτάκι γαλοπούλας καραμελωμένα κρεμμύδια και κρέμα από μούστο.
- Πρώτο πιάτο
Σούπα κάστανο με αφρόγαλα καρύδας και καραμελωμένο ρόδι.
- Δεύτερο πιάτο.
Μενταγιόν από βουβαλίσιο φιλέτο μπρεζέ, γαρνιρισμένο με ταπενάντ από ηλιόσπορο και μυρωδικά και σάλτσα πορτιγκέζ
- Σαλάτα
Πράσινη με φιλέ καβουρδισμένο αμύγδαλο, ψίχα κάστανο και σταφίδα, γαρνιρισμένη με ντρέσινκ από κρέμα ροδιού και αρωματισμένο ξύδι από σμέουρα.
- Κυρίως πιάτο
Γεμιστό φιλέτο γαλοπούλας με αμύγδαλο φιλέ σύκο, κουκουνάρι και δεντρολίβανο, μασκάρουμε με μαρμελάδα φραμπουάζ και γαρνίρουμε με ριζότο από εσπεριδοειδών και φιστίκι αιγίνης.
- Επιδόρπιο
Μελομακάρονο γεμισμένο με καρύδι, γκλασαρισμένο με toffee μελιού και σάλτσα εσπρέσο.