Μενού
- Η σχέση της μαγειρικής τεχνοτροπίας με τα υλικά της μαγειρικής συνταγής
- κατηγορίες επεξ. γάλ/τος και η αλλοιώσεις τους
- υδατάνθρακες και λίπη
- Παστερίωση
- Ακρυλαμίδιο
- Εφαρμογές Τεχνικών Διαιτητικής
- Ελαιόλαδο
- Μελάσα
- health claim & Φαινολικά συστατικά ελαιολάδου.
- Βότανα Μυρωδικά
- Τι πρέπει γνωρίζεται για τα ανθρακούχα και τυποποιημένους χυμούς.
- Πυθαγόρεια διατροφή
- Κατανάλωση φρούτων
- Βασικές πηγές ασβεστίου
- Αλκαλική και όξινη διατροφη
Αναζήτηση στο site
Επαφή
Apostolos Konstantinidis/Τεχνικός Σύγχρονής Γαστρονομίας.
Facebook:
https://www.facebook.com/ apostolos.konstantinidis.75
Νέα
Δημοσκόπηση
2014-12-14 13:19
Αφήστε το αποτύπωμα σας κάνοντας “like” στην αρχική σελίδα ή ψηφίζοντας στην αριστερή λίστα "δημοσκόπηση" ακόμα μπορείτε να καταγράψετε την γνώησας-άποψη σας για την σελίδα στην καρτέλα “ σχόλια και αφιερώματα”
Προϊόντα: 1 - 1 από 1
Φόρμα συμμετοχής
Δημοσκόπηση
Είσαι ευχαριστημένος, ευχαριστημένη από την Γαστρονομική Σελίδα?
Πολύ (939)
Ενθουσιώδες (575)
Αρκετά (1.273)
Συμφωνώ σε μερικά. (820)
Σύνολο ψήφων: 3607