Η επικίνδυνη κλίμακα θερμοκρασίας τροφίμων είναι ανάμεσα στην χαμηλή θερμοκρασία των 5 βαθμών, με την μέτρια θερμοκρασία των 60 βαθμών. Η διατήρηση του τροφίμου σε αυτήν την περίοδο είναι επικίνδυνη και απαγορευμένη, καθώς το τρόφιμο μπορεί να βρεθεί σε προσβολή και εν συνέχεια σε ακαταλληλότητα προς χρήση από τον ανθρώπινο οργανισμό.
Μενού
Αναζήτηση στο site
Επαφή
Apostolos Konstantinidis/Τεχνικός Σύγχρονής Γαστρονομίας.
Facebook:
https://www.facebook.com/ apostolos.konstantinidis.75
Νέα
Δημοσκόπηση
2014-12-14 13:19
Αφήστε το αποτύπωμα σας κάνοντας “like” στην αρχική σελίδα ή ψηφίζοντας στην αριστερή λίστα "δημοσκόπηση" ακόμα μπορείτε να καταγράψετε την γνώησας-άποψη σας για την σελίδα στην καρτέλα “ σχόλια και αφιερώματα”
Προϊόντα: 1 - 1 από 1
Φόρμα συμμετοχής
Δημοσκόπηση
Είσαι ευχαριστημένος, ευχαριστημένη από την Γαστρονομική Σελίδα?
Πολύ (945)
Ενθουσιώδες (579)
Αρκετά (1.277)
Συμφωνώ σε μερικά. (824)
Σύνολο ψήφων: 3625