Γεννήθηκα το 1981,κατάγομαι από την πόλη της Καβάλας. Τα πρώτα μου ξεκινήματα στο χώρο της επαγγελματικής κουζίνας ήταν  στα 15μου,   στο χώρο του κέτερινγκ και ζαχαροπλαστείου. Ξεκινώντας από το να γνωρίσω όλα τα επαγγελματικά εργαλεία πλένοντας τα, έφτασα σε σημείο να μπορώ να διοικήσω το παραγωγικό κομμάτι της εταιρίας. Τα αμέσως  επόμενα χρόνια διοίκησα εταιρεία καφέ ζαχαροπλαστείου στην πόλη της καβάλας και αργότερα μετακόμισα στην Θεσσαλονίκης όπου εκεί  εργάστηκα στην κουζίνα. Σε λιγότερο από ένα χρόνο κράτησα τη διοίκηση της κουζίνας του ποιο κεντρικού και γνωστότερου εστιατόριου στην περιοχή λαδάδικα Θεσσαλονίκης.  

    Το  2011 ταξίδεψα στην Κύπρο για ένα χρονικό διάστημα με στόχο την εξειδίκευση σε συγκεκριμένου τύπου κουζίνας (fine dinning) με την συνεργασία μου απο διακεκριμένους Άγγλους chefs. Τελειώνοντας από εκεί, ήδη είχα κλείσει την συνεργασία μου σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στο Νυδρί  Λευκάδας,  όπου και ανέλαβα με καθήκοντα του chef. 

Επιστρέφοντας στην Θεσσαλονίκη αναλαμβάνω την κουζίνα ενός ξενοδοχείου πόλεως, για την εορταστική περίοδο  Χριστουγέννων, επακολούθησαν κάποιες  συνεργασίες και τηλεοπτικές εμφανίσεις σε εκπομπή μαγειρικής. Ακόμη η παράδοση  μαθημάτων  γαστρονομίας, τόσο σε επαγγελματίες και επιχειρηματίες μάγειρες, αλλά και σεμινάρια σε λάτρες της μαγειρικής,  οικιακούς μάγειρες κάθε ηλικίας.

 Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι κυρίως σε ξενοδοχεία καλοκαιρινής σεζόν στην θέση του "executive chef" και το χειμώνα σε κάποια εστιατόρια του εξωτερικού στα οποία έχω επιμεληθεί τα μενού αυτων. 

 

Η μέχρι τώρα πορεία μου, έδωσε τα εφόδια και τις γνώσεις να ξεκινήσω μια εκστρατεία εθνικής μαγειρικής όπου βασίζεται και η σελίδα γαστρονομίας που έχω ιδρύσει. Αυτό είναι το πρώτο βήμα που κάνω ώστε να μπορώ να βρίσκομαι δίπλα σε κάθε έναν από εσάς, ανεξαρτήτου ηλικίας και μαγειρικής ικανότητας, που θα χρειαστεί να κάνει μια εκστρατεία στην προσωπική του μαγειρική.