Κονσομέ διπλός.
Η τεχνική του εφαρμόζετε, φτιάχνοντας τον κονσομέ αντι για νερό όπου και βράζουμε το μείγμα , το βράζουμε σε έναν είδη κονσομέ, όπου και επιτυγχάνουμε ένα ποιο συμπυκνωμένο ζωμό, το σερβίρουμε με αρωματικά και έτσι φτιάχνουμε έναν διπλό κονσομέ.
Κονσομέ ζελέ.
Φτιάχνοντας μονό ή διπλό κονσομέ προσθέτουμε ένα μικρό κομμάτι από ζελέ.
Κονσομέ πουλερικών
Είναι η φάρσα πουλερικών με την προσθήκη φύλλα ζελατίνης 2,1/23/1λιτρο. Σερβίρετε σε ποτήρι ζεστού ροφήματος .
Κονσομέ κυνηγιού
Χρησιμοποιούμε κιμά από κυνήγια, φτιάχνοντας ένα απλό κονσομέ.