• Αρχική σελίδα
  • Χάρτης ιστοσελίδας
  • RSS
  • Εκτύπωση
Apostolos Konstantinidis/ modern technical gastronomy
  • Αρχική Σελίδα
  • Προφιλ
  • Ιστορία γαστρονομίας
  • Εκστρατεία Εθνικής Μαγειρικής
  • Βασική Προετοιμασία / MISE AN PLACE
  • Τεμαχισμός & Επεξεργασία Κρέατος
  • Τεχνικές θερμικής επεξεργασίας
  • Βασικές Επαγγελματικές Διεθνή Σάλτσες
  • Παγκόσμια Γαστρονομία
  • Γαρνιτούρες παρασκευασμάτων
  • Θαλασσινά / Ψαρικά
  • Σούπες & παράγωγα
  • Σαλάτες
  • Ζαχα/κη - Ζύμες & Αρτοποιεία
  • Θεωρία Γαστρονομίας
  • Μαγειρικό Λεξικό
  • Μενού και Σύνθεση
  • Ασφάλεια Τροφίμων
  • Διατροφολογία - Τροφογνωσία
  • Τμήματα Κουζίνας & Εξοπλισμός Εστιατορίου
  • Εστιατορική
  • f&bmanager/restaurant manager.
  • Διάφορα παγκόσμια γαστρονομικά νέα
  • Σίτεμα ξερής ωρίμανσης
  • Οινολογία
  • Συμμετοχές Συνεργατών & Συναδέλφων
  • Οργανόγραμμα
  • Έκθεση Φωτογραφιών
  • Αφιερώματα & Σχόλια
  • Ημερολόγιο Γεγονότων
  • Δημοσιεύματα
  • Επικοινωνία

Μενού

  • Η σχέση της μαγειρικής τεχνοτροπίας με τα υλικά της μαγειρικής συνταγής
  • κατηγορίες επεξ. γάλ/τος και η αλλοιώσεις τους
  • υδατάνθρακες και λίπη
  • Παστερίωση
  • Ακρυλαμίδιο
  • Εφαρμογές Τεχνικών Διαιτητικής
  • Ελαιόλαδο
  • Μελάσα
  • health claim & Φαινολικά συστατικά ελαιολάδου.
  • Βότανα Μυρωδικά
  • Τι πρέπει γνωρίζεται για τα ανθρακούχα και τυποποιημένους χυμούς.
  • Πυθαγόρεια διατροφή
  • Κατανάλωση φρούτων
  • Βασικές πηγές ασβεστίου
  • Αλκαλική και όξινη διατροφη

Αναζήτηση στο site


Επαφή

Apostolos Konstantinidis/Τεχνικός Σύγχρονής Γαστρονομίας.

Facebook:
https://www.facebook.com/ apostolos.konstantinidis.75

email/apostolos.konstantinidis@yahoo.gr

Νέα

Δημοσκόπηση

2014-12-14 13:19
Αφήστε το αποτύπωμα σας  κάνοντας “like” στην αρχική σελίδα ή ψηφίζοντας στην αριστερή λίστα "δημοσκόπηση"  ακόμα μπορείτε να καταγράψετε την γνώησας-άποψη σας για την σελίδα  στην καρτέλα “ σχόλια και αφιερώματα”    
Προϊόντα: 1 - 1 από 1

Φόρμα συμμετοχής

Παρακαλούμε συμπληρώστε τις παρακάτω πληροφορίες:

Δημοσκόπηση

Είσαι ευχαριστημένος, ευχαριστημένη από την Γαστρονομική Σελίδα?

Πολύ (960)
26%

Ενθουσιώδες (603)
16%

Αρκετά (1.287)
35%

Συμφωνώ σε μερικά. (837)
23%

Σύνολο ψήφων: 3687

Αρχική Σελίδα > Διατροφολογία - Τροφογνωσία > Τι πρέπει γνωρίζεται για τα ανθρακούχα και τυποποιημένους χυμούς.

 

Χάρτης ιστοσελίδας Εκτύπωση RSS

Επαγγελματικές τεχνικές μαγειρικής και διεθνή αναγνωρισμένα παρασκευάσματα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode

 
Webnode, ένα καινοτόμο sitebuilder
Αποκτήστε μια συναρπαστική ιστοσελίδα δωρεάν!
Ξεκινήστε