• Αρχική σελίδα
  • Χάρτης ιστοσελίδας
  • RSS
  • Εκτύπωση
Apostolos Konstantinidis/ modern technical gastronomy
  • Αρχική Σελίδα
  • Προφιλ
  • Ιστορία γαστρονομίας
  • Εκστρατεία Εθνικής Μαγειρικής
  • Βασική Προετοιμασία / MISE AN PLACE
  • Τεμαχισμός & Επεξεργασία Κρέατος
  • Τεχνικές θερμικής επεξεργασίας
  • Βασικές Επαγγελματικές Διεθνή Σάλτσες
  • Παγκόσμια Γαστρονομία
  • Γαρνιτούρες παρασκευασμάτων
  • Θαλασσινά / Ψαρικά
  • Σούπες & παράγωγα
  • Σαλάτες
  • Ζαχα/κη - Ζύμες & Αρτοποιεία
  • Θεωρία Γαστρονομίας
  • Μαγειρικό Λεξικό
  • Μενού και Σύνθεση
  • Ασφάλεια Τροφίμων
  • Διατροφολογία - Τροφογνωσία
  • Τμήματα Κουζίνας & Εξοπλισμός Εστιατορίου
  • Εστιατορική
  • f&bmanager/restaurant manager.
  • Διάφορα παγκόσμια γαστρονομικά νέα
  • Σίτεμα ξερής ωρίμανσης
  • Οινολογία
  • Συμμετοχές Συνεργατών & Συναδέλφων
  • Οργανόγραμμα
  • Έκθεση Φωτογραφιών
  • Αφιερώματα & Σχόλια
  • Ημερολόγιο Γεγονότων
  • Δημοσιεύματα
  • Επικοινωνία

Μενού

  • Η σχέση της μαγειρικής τεχνοτροπίας με τα υλικά της μαγειρικής συνταγής
  • κατηγορίες επεξ. γάλ/τος και η αλλοιώσεις τους
  • υδατάνθρακες και λίπη
  • Παστερίωση
  • Ακρυλαμίδιο
  • Εφαρμογές Τεχνικών Διαιτητικής
  • Ελαιόλαδο
  • Μελάσα
  • health claim & Φαινολικά συστατικά ελαιολάδου.
  • Βότανα Μυρωδικά
  • Τι πρέπει γνωρίζεται για τα ανθρακούχα και τυποποιημένους χυμούς.
  • Πυθαγόρεια διατροφή
  • Κατανάλωση φρούτων
  • Βασικές πηγές ασβεστίου
  • Αλκαλική και όξινη διατροφη

Αναζήτηση στο site


Επαφή

Apostolos Konstantinidis/Τεχνικός Σύγχρονής Γαστρονομίας.

Facebook:
https://www.facebook.com/ apostolos.konstantinidis.75

email/apostolos.konstantinidis@yahoo.gr

Νέα

Δημοσκόπηση

2014-12-14 13:19
Αφήστε το αποτύπωμα σας  κάνοντας “like” στην αρχική σελίδα ή ψηφίζοντας στην αριστερή λίστα "δημοσκόπηση"  ακόμα μπορείτε να καταγράψετε την γνώησας-άποψη σας για την σελίδα  στην καρτέλα “ σχόλια και αφιερώματα”    
Προϊόντα: 1 - 1 από 1

Φόρμα συμμετοχής

Παρακαλούμε συμπληρώστε τις παρακάτω πληροφορίες:

Δημοσκόπηση

Είσαι ευχαριστημένος, ευχαριστημένη από την Γαστρονομική Σελίδα?

Πολύ (948)
26%

Ενθουσιώδες (581)
16%

Αρκετά (1.279)
35%

Συμφωνώ σε μερικά. (826)
23%

Σύνολο ψήφων: 3634

Αρχική Σελίδα > Διατροφολογία - Τροφογνωσία > Τι πρέπει γνωρίζεται για τα ανθρακούχα και τυποποιημένους χυμούς.

 

Χάρτης ιστοσελίδας Εκτύπωση RSS

Επαγγελματικές τεχνικές μαγειρικής και διεθνή αναγνωρισμένα παρασκευάσματα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode

 
H Ιστοσελίδα υλοποιήθηκε από Webnode
Ξεκινήστε δωρεάν τη δική σας ιστοσελίδα!
Ξεκινήστε εδώ