·         Η μέθοδοι παστερίωσης που χρησιμοποιούμε στη Ελλάδα είναι 2

·         Η χαμηλή παστερίωση η οποία εφαρμόζεται για 30΄σε θερμοκρασία 630

Υψηλή παστερίωση σε θερμοκρασία 720  για 15΄.

Σε αυτές τις θερμοκρασίες μετατρέπεται το γάλα σε ένα υγιές βρώσιμο προϊών, χωρίς  παθογόνους  μικροοργανισμούς.

Νέα

Δημοσκόπηση

2014-12-14 13:19
Αφήστε το αποτύπωμα σας  κάνοντας “like” στην αρχική σελίδα ή ψηφίζοντας στην αριστερή λίστα "δημοσκόπηση"  ακόμα μπορείτε να καταγράψετε την γνώησας-άποψη σας για την σελίδα  στην καρτέλα “ σχόλια και αφιερώματα”