Λάχανο σουκρούτ.
Κόβουμε εμενσέ φρέσκο κρεμμύδι μόνο το άσπρο μέρος και το σοτάρουμε με βούτυρο κλαριφιέ. Προσθέτουμε πανσέτα καπνιστή ζουλιέν και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε πουρέ σκόρδου, κεδροκούκουτσα και κόκκους πιπεριού και σβήνουμε με λευκό κρασί. Κόβουμε το λάχανο ζουλιέν και το προσθέτουμε στο μείγμα. Μόλις μαραθεί και το λάχανο προσθέτουμε λίγο λευκό ξύδι και λευκό φον. Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε μέχρι να μαραθεί το λάχανο.