Andalouse: Τομάτα κομμένη σε κύβους συνοδευμένη με πιπεριές Φλωρίνης ζουλιέν. Γαρνίρουμε με κρεμμύδι φρ, μαϊντανό, ρύζι λευκό και βινεγκρέτ.
Aida: καρδιές από αντίδια, τομάτες (μόνο την σάρκα), καρδιές αγκινάρας, ζουλιέν πιπεριές, ασπράδι αυγού κομμένα. Γαρνίρουμε με βινεγκρέτ μουστάρδας.
Carmen: κοτόπουλο ψητό, με ψητές πιπεριές Φλωρίνης, αρακά και ρύζι λευκό. Γαρνίρομε με βινεγκρέτ μουστάρδα, αρωματική.
American: ντομάτες ξεσποριασμένες, αυγό σφιχτό , πατάτες βραστές, σέλινο μπλανσί λεπτά μπαστουνάκια και γαρνί με κλασική βινεγκρέτ.
Caprice: γλώσσα μπλανσί, ζαμπόν, τρούφα, κοτόπουλο ψητό αντίδια και αγκινάρες καρδιές κομμένες εμενσέ. Γαρνί με βινεγκρέτ μουστάρδας.
Egyptienne: ρύζι λευκό, σαλπικόν από συκωτάκια πουλερικών, μανιτάρια καρέ, εμενσέ από αγκινάρες καρδιές και πιπεριές, Φλωρίνης, αρακά και κονκασέ ντομάτας γαρνί με βινεγκρέτ (προαιρετικά).
Indienne: ρύζι λευκό, κορυφές σπαραγγιών, πιπεριές Φλωρίνης καρέ, μήλα και γαρνί σάλτσα κάρυ.
Mimosa: καρδιές μαρουλιού, φιλέτα πορτοκαλιού, σταφύλια σουλτανίνα ( ξεφλουδισμένα) μπανάνες μπρινουάζ, γαρνί με κρέμα γάλακτος χτυπημένη και χυμό λεμόνι.
Nicoise: πατάτα babe, ντομάτα babe, αυγό βραστό, φασολάκι στρογγυλό μπλανσί, φιλέτο αντζούγιας, και πάστα ελιάς. Συνοδεύουμε με φιλέτα τόνου φρ. Ψητά .γαρνί με ντρέσινκ λεμονιού.
Italienne: λαχανικά ρίζας μπουγιόν, φασολάκι στρογγυλό, κάπαρη σε άλμη, αρακά μπλανσί. Συνοδεύουμε με ψητές φέτες ζαμπόν και ανακατεύουμε με μαγιονέζα.
Monte Carlo: μπρινουάζ από ανανά, φιλέτα πορτοκαλιού, ρόδι, κρέμα χτυπημένη με λεμόνι. Τα συνοδεύουμε με κρύα μανιτάρια μπουγιόν.
Waldorf: σελινόριζα μπλανσί, μπρινουάζ μήλα (όχι γλυκά) καρύδια σπασμένα, μαγιονέζα αρωματική και συνοδεύεται σε φίλα από καρδιές μαρουλιού ή σικορέ.