Τα καθήκοντα του υπεύθυνου παραλαβών υλικών για μια επαγγελματική κουζίνα είναι σαφές,  ότι έχει μερίδιο ευθύνης,  τόσο για την αποστολή της σωστής παραγγελίας προϊόντων που έχουν δοθεί από την εταιρεία ( προμηθευτή) για την εταιρία ( πελάτη).

Εξίσου σημαντικό είναι  και η καταγραφή ποσότητας που έχει  σταλεί από την προμηθευτική εταιρεία προς την εταιρεία “πελάτη”.

·         Έλεγχος ποιότητας ποσότητας και τιμής των προϊόντων

·         Σφράγισμα τιμολογίου

·         Συμπλήρωση των εγγράφων που έχει ορίσει η εταιρεία όσο αφορά αυτή την        διαδικασία.

·         Ασφαλή μεταφορά προϊόντων στους κατάλληλους αποθηκευτικούς χώρους.

·         Άμεση και ασφαλή διαβίβαση των τιμολογίων στους αρμόδιους φορείς της εταιρείας

 

Νέα

Δημοσκόπηση

2014-12-14 13:19
Αφήστε το αποτύπωμα σας  κάνοντας “like” στην αρχική σελίδα ή ψηφίζοντας στην αριστερή λίστα "δημοσκόπηση"  ακόμα μπορείτε να καταγράψετε την γνώησας-άποψη σας για την σελίδα  στην καρτέλα “ σχόλια και αφιερώματα”