Χοφμαν

Είναι ένα παρασκεύασμα που αποτελείται από μοσχαράκι ή (βοδινό κιλότο) εσκαλόπ  γεμισμένο από αλλαντικό και γκραντινάρουμε σε σαλαμάνδρα ή (στο φούρνο πολύ κοντά στις  αντιστάσεις)  με τυρί τριμμένο και τέλος συνοδεύουμε με σάλτσα ντεμιγκλάς (ψητού).

Παίρνουμε μοσχαράκι εσκαλόπ και τα πανάρουμε με την τεχνική του αλα ανγκλέζ, Σε ένα σκεύος βάζουμε λάδι και λίγο βούτυρο, τηγανίζουμε και αποσύρουμε. Αφαιρούμε την μεγάλη ποσότητα  λιπαρής ουσίας και εκεί μέσα σοτάρουμε ζαμπόν και μπέικον σβήνουμε με κονιάκ.

Βάζουμε σε ένα λαμαρινάκι μια φέτα εσκαλόπ και τοποθετούμε ζαμπόν μπέικον και γραβιέρα τριμμένη. Ξανά κάνουμε εναλλάξ την ίδια διαδικασία για 1 φορά ακόμα. Τέλος βάζουμε κίτρινο τυρί τριμμένο, ξερό βασιλικό και γκραντινάρουμε( όπως αναφέραμε παραπάνω).

Σε ένα κατσαρολάκι τοποθετούμε σάλτσα ψητού (ντεμιγκλάς) και συμπυκνώνουμε. Για την συμπύκνωση της σάλτσας στο σπίτι, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λίγο αραιωμένο κορν φλάορ και βούτυρο παγωμένο. Τοποθετήστε το παρασκεύασμα στο πιάτο γαρνίρεται με την σάλτσα μαζί με ένα μείγμα μυρωδικών ( μιρεπουά).   

** η φωτογραφία δεν αφφ΄ζει το 100% την εκτέλεση του, γιααυτο διαβάστε προσεκτικά την παρασκευή  του